Bouwkundige keuring Tolgaarderwaard Arnhem

Bouwkundige keuring Tolgaarderwaard Arnhem

Bouwkundige keuring Tolgaarderwaard Arnhem, uitgevoerd door bouwkundige keuring Arnhem.

Ruim, luxueus en uitgebouwd, drie kernwoorden die dit moderne herenhuis typeren. Deze ideale gezinswoning kijkt uit over een waterpartij aan de voorzijde en beschikt over een diepe zonnige achtertuin met een heerlijke veranda. De woning is verder uitstekend geïsoleerd en op een prettige woonlocatie in de Schuytgraaf gelegen.bouwkundige keuring tolgaarderwaard arnhem

De kindvriendelijke woonwijk “Schuytgraaf” is een jonge wijk die centraal ligt tussen de steden Arnhem en Nijmegen met een diversiteit aan bebouwing en omgeven wordt door het rivierenlandschap grenzend aan de Betuwe. Vanuit de wijk zijn de wegen A325 en A50 eenvoudig bereikbaar en is er een goede verbinding met de stadsbus. Het NS Station-Zuid ligt op fiets-/ loopafstand.
Sociale voorzieningen zoals huis- en tandarts, apotheek, scholen en kinderopvang zijn in de wijk aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het onlangs gerealiseerde winkelcentrum. Er zijn ook diverse sportclubs en verenigingen.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje. Bij binnenkomst in de sfeervolle uitgebouwde woonkamer valt direct de aandacht op de luxueuze keuken. Hoogwaardige materialen verwerkt in een kookeiland en moderne kastenwand. De woonkamer beschikt verder over een fraaie plavuizenvloer met vloerverwarming en voldoende bergruimte onder de trap. Via de schuifpui bereik je de veranda en de tuin waar het al snel heerlijk vertoeven is.

1e verdieping
Overloop met aan de voorzijde een ruime ouderslaapkamer met inloopkast. Tweede slaapkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad en twee wastafels. De badkamer en het 2e toilet zijn van elkaar gescheiden.

2e verdieping
Overloop met vlizotrap naar bergzolder, royale 3e en 4e slaapkamer, separate berging met opstelling voor de wasmachine en droger.

3e verdieping
Via vlizotrap te bereiken riante bergzolder met vele gebruiksmogelijkheden. Van deze ruimte is een extra woonverdieping te realiseren voor een 5e en 6e slaapkamer.

Bouwkundige keuring Tolgaarderwaard Arnhem

De bouwkundig expert van bouwkundige keuring Arnhem neemt de tijd voor een keuring. Hij is klaar wanneer hij klaar is, of dit nu een uur is of 3 uur. Alles wordt in beeld gebracht, van fundering tot nok.

Bij vochtproblematiek, lekkages en isolatie issues kan er desgewenst een aanvullend themografisch onderzoek uitgevoerd worden.

U ontvangt na de bouwtechnische keuring een goed onderbouwd rapport waar alles in kaart gebracht wordt, met hierin opgenomen advies herstelwerkzaamheden en herstelkosten.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen, appen of sms-en via 06-36078178, mailen naar info@bouwkundigekeuring-arnhem.nl. Ook kunt u via het online reserveringsformulier een afspraak aanvragen.